Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 15:51

Φλώρινα: Παράταξαν τα τρακτέρ τους στο κόμβο του Αντιγόνου

Απο παλιότερη κινητοποίηση στο κόμβο αντιγόνου Απο παλιότερη κινητοποίηση στο κόμβο αντιγόνου

Στο κόμβο του Αντιγόνου στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Έδεσσας παράταξαν πριν από λίγο τα τρακτέρ τους οι αγρότες, του κάμπου  Αμυνταίου Φλώρινας.

Η απόφαση ελήφθη από την  γενική συνέλευση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο και συμμετέχουν δενδροκαλλιεργητές από την περιοχή της Βεγόρας, του Αγ. Παντελεήμονα, του Πελαργού Φαραγγιού, κτηνοτρόφοι από το Αμύνταιο τους Ανάργυρους και τον Αετό, καθώς και γεωργοί και αμπελουργοί από τον Κάμπο του Αμυνταίου. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ η Διαμαντούλα Κρητικού μέλος της Επιτροπής Αγώνα του μπλόκου Αντιγόνου «τα τρακτέρ μας προς το παρόν θα μείνουν παραταγμένα κατά μήκος της Εθνικής οδού, ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός τους» και τόνισε ότι διαμαρτυρόμαστε γιατί «τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης καταδικάζουν τα μέλη μας σε ολική φτώχεια και βάζουν ταφόπλακα στον κλάδο της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Ελλάδα». Στον κόμβο του Αντιγόνου έχουν συγκεντρωθεί 60 τρακτέρ ενώ ο δρόμος παραμένει ανοικτός και η κίνηση των οχημάτων γίνεται χωρίς προβλήματα.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ| ΣΠ ΚΟΥΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 15:56