Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 09:43

Eπίθεση της ΝΟΔΕ Φλώρινας στον Γιώργο Λιάνη για τις δηλώσεις στο Σκοπιανό

Με μεγάλη έκπληξη αρχικά και οργή εν συνεχεία ακούσαμε τη συνέντευξη του πρώην βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», σχετικά με τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό,

Ο κ. Λιάνης, προκλητικός από την αρχή μέχρι το τέλος, και δοκιμάζοντας στον υπέρτατο βαθμό τα πατριωτικά αισθήματα και την οργή που διακατέχει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Φλώρινας, δε δίστασε να αναλάβει το «ρόλο» του εκπροσώπου του λαού και να δηλώσει με επικίνδυνο θράσος πως «αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα».

Θα πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζει πολύ καλά ο μονίμως απών από τη Φλώρινα, Γιώργος Λιάνης, ότι οι κάτοικοι της αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή σε αυτή τη συμφωνία. Στο συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου χιλιάδες ήταν αυτοί που προσήλθαν και διατράνωσαν την αντίθεσή τους. Και όχι μόνο αυτοί.

Ο κ. Λιάνης μάλιστα, που αυτοπροσδιορίζεται ως ο θεμελιωτής της ενότητας στον τόπο, δε δίστασε να επιτεθεί στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «ευθύνεται για το 90% των ανεπανάληπτων ηττών που έχει πάθει η Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια»! Και τολμά να το λέει αυτό ο επί δεκαετίες ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα!

Η ΝΟΔΕ Φλώρινας καταδικάζει το σύνολο των δηλώσεων του κ. Λιάνη και αναρωτιέται για τη χρησιμότητά τους τη δεδομένη στιγμή. Τι και ποιους εξυπηρετούν άραγε;

Δυστυχώς, αντί να είναι χρήσιμος σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, ο κ. Λιάνης αποδεικνύεται επικίνδυνος.

Κύριε Λιάνη, το «Μακεδονικό» και το ξεπούλημα του ονόματος της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας, δεν είναι μια αυγουστιάτικη συναυλία στις Πρέσπες. Είναι η ίδια η Ιστορία μας. Και με την Ιστορία, κανείς δε δικαιούται να παίζει και να την παραχαράσσει.

Τελικά, μπορεί οι εθνικά υπερήφανοι Φλωρινιώτες να σας έστειλαν αρκετές φορές στη Βουλή, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν τους μάθατε ποτέ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 09:47