Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 09:36

Η πολύτεκνη Παναγιωτα Ρέππα απο την Πρεσπα στον συνδυασμό της Ελπίδας με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Ο συνδυασμός της Ελπίδας υποδέχεται σήμερα ένα νέο δυναμικό μέλος την Παναγιώτα Ρέππα! Η παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα  της γυναίκας που σήμερα τιμούμε, 

βρίσκει στο πρόσωπο της Παναγιώτας το πραγματικό νόημα! Μια γυναίκα στην ελληνική περιφέρεια, μητέρα τεσσάρων παιδιών, σκληρά εργαζόμενη, που βρίσκει χρόνο να προσφέρει στα κοινά και να παλέψει για τον τόπο της . Αυτή την γυναικα και στο πρόσωπό της όλες τις γυναίκες, τιμούμε σήμερα!

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Παναγιώτα

Η συστράτευση μου με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου σηματοδοτεί πως οι απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να έρθουν στο επίκεντρο. Η ενασχόληση μου τόσα χρόνια με τους αγρότες και τα προβλήματα τους, μέσα από τη διαδικασία του ΟΣΔΕ, με έχουν πείσει πως έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε πολλά πράγματα στην αγροτική παραγωγή και τη διάθεση των προϊόντων μας αν χρησιμοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί η Περιφερειακή Διοίκηση να μας προσφέρει και αν διεκδικήσουμε ως Περιφέρεια πόρους από εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια. Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου μπορεί να εγγυηθεί το δύσκολο εγχείρημα για μια περιφέρεια που θα μπορεί να κρατήσει τα παιδιά μας στον τόπο μας.

 

Γεννήθηκα το 1978 στη Φλώρινα, κόρη του Γεωργίου Ρέππα και της Αφροδίτης Κάκκου. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας το 1996. Ζω και εργάζομαι στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών. Είμαι παντρεμένη με τον Σαμψωνίδη Παντελή και έχουμε αποκτήσει 4 παιδιά, την Γεωργία φοιτήτρια νομικής ΑΠΘ, την Πηνελόπη φοιτήτρια χημείας ΑΠΘ, τον Γιώργο μαθητή Γ΄ τάξης Λυκείου και τον Ευάγγελο μαθητή της Γ΄ τάξης Γυμνασίου. Απο το 2003 ασχολούμαι εντατικά με τη σύνταξη του ΟΣΔΕ μέχρι και σήμερα. Απο το 2003 έως και σήμερα εργάζομαι ως συμβασιούχος στο Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Πρεσπών και υπήρξα Πρόεδρος του τοπικού σωματείου εργαζομένων για 7 χρόνια. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Λαιμού Πρεσπών για τρία χρόνια (2015-2018). Πρόσφατα εκλέχθηκα Γραμματέας στο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γερμανού.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 09:41