Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 18:54

Ικανοποίηση Κασαπίδη απο την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία» στην Φλώρινα

Τους υποψηφίους της Π.Ε. Φλώρινας του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία», παρουσίασε σε εκδήλωση, χθες, στη Φλώρινα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Αίσθηση προκάλεσε ο αέρας της ανανέωσης που διέπει και το ψηφοδέλτιο του ακριτικού νομού, καθώς και η ισχυρή κοινωνική και επαγγελματική αναφορά που εκφράζουν οι υποψήφιοι του συνδυασμού.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι είναι οι:

Αλεξανδρίδου – Αμοιρίδου Ελένη, Αμπας Βασίλειος, Βόσδου Σωτήριος, Δημητρόπουλος Νικόλαος, Θεοδώρου Ειρήνη, Κιοσές Ιωάννης, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Περχανίδου – Φίσκα Ελένη, Σαρρής Τρύφωνας.

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας «Λυγκηστίς» εκδηλώνοντας διάχυτο ενθουσιασμό τόσο κατά τη σύντομη ομιλία του κ. Κασαπίδη όσο και κατά την παρουσίαση και το χαιρετισμό των υποψήφιων.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε λάθη και παραλείψεις της απερχόμενης Περιφερειακής διοίκησης που κόστισαν στην περιοχή. Επισημαίνοντας τη χαμηλότερη επίδοση της Περιφέρειας στην απορρόφηση του Π.Ε.Π. σε πανελλήνιο επίπεδο τόνισε και τη μηδενική απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων στους κρίσιμους τομείς στήριξης της επιχειρηματικότητας, των νέων τεχνολογιών, και των εγγειοβελτιωτικών υποδομών.

Παράλληλα, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του δικού του ολοκληρωμένου προγράμματος ισόρροπης ανάπτυξης για τη Δυτική Μακεδονία, με ιδιαίτερη αναφορά σε καινοτόμες δράσεις που αφορούν στη Φλώρινα και την αγροτική παραγωγή, τη μεταποίηση, τον τουρισμό την εκπαίδευση, τις νέες τεχνολογίες και άλλους κλάδους. Βασικός στόχος όπως τόνισε είναι η τόνωση της οικονομίας και η δημιουργία εκατοντάδων και καλά αμειβομένων νέων θέσεων εργασίας.

Τέλος τόνισε την αναγκαιότητα ανάταξης και αποκατάστασης των ηθικών αρχών και αξιών μαζί με την ανθρωποκεντρική αντίληψη, ως απαραίτητες προϋποθέσεις για την «αλλαγή πορείας». 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 19:00