Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 08:23

Στην Λαϊκή Συνέλευση Αναργύρων Φλώρινας ο Θοδωρος Καρυπίδης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης , παρευρέθηκε στη λαϊκή συνέλευση της τοπικής κοινότητος των Αναργύρων της Π.Ε. Φλώρινας. Κεντρικό θέμα

ήταν η ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης του οικισμού.
Για πρώτη φορά στα Ελληνικά αυτοδιοικητικά δεδομένα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναλαμβάνει την ευθύνη , της απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης οικισμού όπως τόνισαν ο πρόεδρος των Αναργύρων κ. Τσισµαλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κωνσταντίνος Γέρου.
Ο Περιφερειάρχης εξήγησε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και θα ακολουθηθούν για το τεράστιο αυτό εγχείρημα , έδωσε χρονικά όρια , επεσήμανε σοβαρές λεπτομέρειες της Κ.Υ.Α που δίνει το πράσινο φως στην Περιφέρεια με 42,5 εκ. € στα ταμεία της και απάντησε με ευθύτητα και ειλικρίνεια στις, εύλογες, ανησυχίες των κατοίκων.
"Σας κοιτάω στα μάτια και γνωρίζετε ότι ανέλαβα την ευθύνη για το πρόβλημα χωρίς να κρυφτώ πίσω από αρμοδιότητες άλλων. Θα το τελειώσουμε το θέμα , νόμιμα και έγκαιρα χωρίς να ζητώ τίποτα σαν αντάλλαγμα από εσάς" δήλωσε στους κατοίκους που εκτίμησαν τον ευθύ λόγο του και τον χειροκρότησαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 08:29