Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:03

Η είδηση του θανάτου του 15χρονου έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό Βαρικό Φλώρινας αλλά και το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας

Στο Μόναχο της Γερμανίας παραμένει η σορός του 15χρονου μαθητή από το Βαρικό Φλώρινας που άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της γερμανικής πόλης, όπου νοσηλευόταν

τις τελευταίες 48 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν η κηδεία του νεαρού θα γίνει στην Γερμανία όπου κατοικεί μόνιμα η μητέρα του ή θα μεταφερθεί στην Ελλάδα. Η είδηση του θανάτου του 15χρονου έχει βυθίσει στο πένθος το μικρό χωριό της Φλώρινας, ενώ από νωρίς το πρωί κτυπά πένθιμα η καμπάνα της εκκλησίας. Συμμαθητές του από το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας αναφέρουν ότι ο άτυχος συμμαθητής τους, είχε ανακοινώσει ότι τις σπουδές του στο Λύκειο θα τις συνέχιζε για καλύτερα σε Σχολείο του Μονάχου.

Ο νεαρός υπέστη οξεία δηλητηρίαση από κατανάλωση άγριων μανιταριών που συνέλεξε από παρακείμενο δάσος μαζί με τον πάτερα του και από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου αρχικά μετέβη με έντονη αδιαθεσία, στη συνέχεια διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και ακολούθως στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος νεαρός με ενέργειες της μητέρας του διακομίσθηκε με ειδική πτήση σε νοσοκομείο του Μονάχου.

Τέλος, οι Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή του Σχολείου μας, Στέφανου Μ., που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή. Το περιστατικό αυτό προκαλεί σε όλους μας αισθήματα οδύνης, που δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια, ειδικά όταν αυτά προσπαθούν να περιγράψουν την απώλεια ενός παιδιού 15 ετών.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |Σ κΟΥΤΑΒΑς

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:13