Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 08:26

Το θέμα της θέρμανσης στην πόλη στην ατζέντα της συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννη Αντωνιάδη

Τα μεγάλα έργα του Δήμου Φλώρινας που βρίσκονται σε εξέλιξη βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη με τον Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Οι επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης στην ανεργία και την ανάπτυξη της περιοχής, οι προτάσεις και το κοινό διεκδικητικό καθώς και η αντιμετώπιση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, ήταν δύο θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης υπήρξε η έλευση του φυσικού αερίου και το χρονοδιάγραμμα έναρξης της κατασκευής και ολοκλήρωσης του. 

Την συνάντηση απασχόλησαν ακόμα η συντόμευση του χρόνου κατασκευής του νέου διυλιστηρίου, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης σε υδροδότηση και η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Φλώρινα - Πτολεμαΐδα.

Τόσο ο κ. Γιαννάκης, όσο και ο κ. Αντωνιάδης επαναβεβαίωσαν τη στενή και αγαστή συνεργασία και προσπάθεια τους προκειμένου να συμβάλλουν από κοινού στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, αλλά και στην προώθηση και ολοκλήρωση μείζονος σημασίας έργων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 08:30