Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 08:49

Οι "Ενεργοί Πολίτες" Φλώρινας στο Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Το Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες, παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

τις πολιτικές και τις προτεραιότητές της.

Προς το παρόν το Κέντρο Επισκεπτών είναι κλειστό για επιτόπιες επισκέψεις, λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά μπορείτε ακόμη να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με το τι κάνει η ΕΕ - χωρίς να ταξιδέψετε στο Βέλγιο - με μια διαδικτυακή εικονική επίσκεψη.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να συντονίσει μία από τις πρώτες διαδικτυακές εικονικές επισκέψεις για μαθητές/τριες και φοιτητές/τριες στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε 40 νέες και νέους να ενημερωθούν σχετικά με το ρόλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να έρθουν σε άμεση επαφή με αξιωματούχους της Επιτροπής. Αυτή η διαδικτυακή επίσκεψη είναι ένας τρόπος για να "ενώσουμε" την ομάδα των "Ενεργοί Πολίτες - Ευρωπαίοι Πολίτες" που συντονίζει ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας, μέσω των φορητών υπολογιστών τους ή από υβριδικές αίθουσες συσκέψεων, με οικονομικά αποδοτικό και φιλικό προς το κλίμα τρόπο. 

Τα θέματα της επίσκεψης είναι τα εξής: Το προσωπικό της Επιτροπής συνομιλεί με ομάδες για διάφορα θέματα. Η διαδικτυακή επίσκεψη μπορεί να περιλαμβάνει μια παρουσίαση σχετικά με το ρόλο της Επιτροπής και μπορεί επίσης να διερευνήσει ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια πολιτική ενδιαφέροντος για την ομάδα σας, από την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση έως την ανάκαμψη από την πανδημία Covid-19. Θα υπάρχει επίσης αρκετός χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.

Μέγεθος ομάδας: Η ομάδα των Ενεργών Νέων θα απαρτίζεται από 30 μαθητές και μαθήτριες του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας και 10 φοιτητές και φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ελάχιστη ηλικία επισκεπτών: 15 έτη

Κόστος: δωρεάν

Γλώσσα: Ελληνικά

Διάρκεια: 75'

Πλατφόρμα: Webex

Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα 26/04/2021, 11.00πμ 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.