Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 18:25

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας: Διχαστικές φιέστες με άρωμα Νέας Δημοκρατίας στο Βίτσι

Δυο βουλευτες της ΝΔ Τζηκαλάγιας και Μπογδανος στο Βίτσι Δυο βουλευτες της ΝΔ Τζηκαλάγιας και Μπογδανος στο Βίτσι

Την ίδια ώρα που η ΔΕΕΠ Φλώρινας της ΝΔ επιλεγεί να λάμπει δια της απουσίας της απ’ όλα όσα διαδραματίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, όντας παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί και να επηρεάσει καταστάσεις υπέρ

των συμφερόντων της περιοχής, την ίδια ώρα που ο κυβερνητικός Βουλευτής της ΠΕ Φλώρινας κ. Γ. Αντωνιάδης φαίνεται πως δεν μπορεί να ορθώσει ανάστημα στους εσωτερικούς μηχανισμούς του κόμματός του, συγκριτικά με τους συναδέλφους των γειτονικών νομών και αδυνατεί να επιδείξει το παραμικρό κυβερνητικό έργο κάνοντας γαργάρα την καταστρατήγηση του «Σιδηροδρομικού δικτύου Πόγραδετς-Φλώρινα», την απολιγνιτοποίηση της περιοχής δίχως σχέδιο, την υποβάθμιση του Πανεπιστημίου, την καθυστέρηση του ανοίγματος της σιδηροδρομικής σύνδεσης με τη Βόρεια Μακεδονία, ο κυβερνητικός βουλευτής της Α΄ Αθηνών κ. Κ. Μπογδάνος ,παρέα με το βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Ζ. Τζηκαλάγια, επιδίδονται σε εθνικιστικές φιέστες από κοινού με εκπρόσωπους του Ηλία Κασιδιάρη, της Χρυσής Αυγής, πρώην Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη Βασιλική Ένωση Ελλάδος και τους Βασιλόφρονες του νομού Καστοριάς.  

Στο ήδη τεταμένο κλίμα που ζούμε και σε μια μαρτυρική περιοχή που έχει υποφέρει ιστορικά από τη μισαλλοδοξία, το διχασμό και τη διχόνοια, καλό είναι η κυβερνητική παράταξη να μην πυροδοτεί μέσω των βουλευτών της την αναβίωση διχαστικών  ιστορικών στιγμών και την πόλωση της κοινωνίας. 

Αντιλαμβανόμαστε και πάλι τη δύσκολη θέση που έχετε περιέλθει και γνωρίζουμε εκ προοιμίου και μετά βεβαιότητας ότι στους εσωτερικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ είστε ‘ο,τι και στην κοινωνία της Φλώρινας, ανύπαρκτοι. Η περιοχή ρημάζεται και σεις στέκεστε ως χειροκροτητές, διαστρεβλωτές της θλιβερής πραγματικότητας. 

Κάνοντας λοιπόν επίκληση στις δημοκρατικές σας ευαισθησίες και στην ιστορία της περιοχής που ζείτε, εργάζεστε και πολιτεύεστε, ζητάμε ανοιχτά τόσο από την ΔΕΕΠ Φλώρινας της ΝΔ, όσο και από τον κ. Αντωνιάδη να ξεκαθαρίσουν την θέση τους σχετικά με την παρουσία του κ. Μπογδάνου και στελεχών της ΝΔ σε εθνικιστική εκδήλωση στο Βίτσι με εκπροσώπους του καταδικασμένου νεοναζί Η. Κασιδιάρη, της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, πρώην Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη Βασιλική Ένωση Ελλάδος και τους Βασιλόφρονες νομού Καστοριάς.

 

                                                                                                    ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 18:29