Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 09:25

Η ανακοίνωση του Βασίλη Γιαννάκη για την επίσκεψη Τσίπρα στο δημαρχείο Φλώρινας

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, στο πλαίσιο σύσκεψης φορέων με αφορμή την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην περιοχή.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Γιαννάκης έθεσε βασικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Φλώρινας, όπως η απολιγνιτοποίηση, η έλλειψη προσωπικού, η σημαντική αύξηση των λειτουργικών δαπανών των Δήμων λόγω της ακρίβειας, η θέρμανση και η ανεργία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ζητήματα όπως η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου, η προσέλκυση επενδυτών, ο κάθετος άξονας και η σιδηροδρομική σύνδεση με τα όμορα κράτη, η ανάγκη στήριξης των ενεργειακών κοινοτήτων αφού ο Δήμος Φλώρινας έχει σχεδιάσει να επενδύσει σε φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά στα φράγματα και τους ταμιευτήρες ώστε να μειωθεί το ενεργειακό κόστος στους συνδημότες μας, η κατασκευή των δρόμων Φλώρινα-Υδρούσα-Νυμφαίο και Φλώρινα-Βίγλα-Πρέσπα, η αξιοποίηση των νεοκλασικών κτιρίων στην πόλη της Φλώρινας, στο πλαίσιο της νέας αρχιτεκτονικής του μεταλιγνιτικού μοντέλου ανάπτυξης του Δήμου μας και της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Πέτη Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Κώστας Σιάκος.