Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 14:41

Η ΔΕΕΠ Φλωρινας για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

 

Ανακοινώθηκαν από την αρμόδια επιτροπή εκλογικού αγώνα , τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών για την Π.Ε Φλώρινας για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Το ψηφοδέλτιο της νίκης απαρτίζουν οι : 

 

  • Γιάννης Αντωνιάδης Εκπαιδευτικός , Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας
  • Παυλίνα ( Πωλίνα) Βέλτση , Δικηγόρος 
  • Ηλιάδου – Τάχου Σοφία , Καθηγήτρια A.E.I
  • Παπασωτηρίου Σταύρος , Οικονομολόγος 

 

Καλούμε όλα τα στελέχη, τους φίλους της παράταξης και όλους τους Φλωρινιώτες και τις Φλωρινιώτισσες, να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια για την ανάταση της χώρας που ξεκίνησε το 2019 με την ανάληψη της εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία και να επανεκλέξουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτοδύναμη την κυβέρνηση μας.  Ως ΔΕΕΠ θα αγωνιστούμε για να εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στην Π.Ε Φλώρινας με ενισχυμένα ποσοστά. Η επιλογή των τεσσάρων υποψηφίων από μια πλειάδα ισάξιων συναγωνιστών και στελεχών της παράταξης , δίνει το στίγμα για την  επόμενη μέρα. Ενωμένοι θα εργαστούμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Φλώρινας που αγαπάμε, για την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους πολίτες, για την στήριξη στους νέους μας . Η   προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί το 2019  με μπροστάρη τον πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει συνέχεια με την βοήθεια  όλων μας. 

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για μία ακόμη πιο ισχυρή Ελλάδα, για μια ισχυρή Φλώρινα. 

Σταθερά , Τολμηρά , Μπροστά για μια ακόμα νίκη.

Καλό αγώνα και με την νίκη.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 14:43