Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:50

Με την παρουσία του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα ελευθέρια της Φλώρινας

Mε την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Λεωφόρο Μακεδονομάχων ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την 111η επέτειο των Ελευθερίων της Φλώρινας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ο οποίος τόνισε ότι «η απελευθέρωση της Φλώρινας ήταν η συνέχεια του Μακεδονικού αγώνα, καθώς οι Μακεδονομάχοι  έσπειραν πρώτοι τον σπόρο της ελευθερίας». Ο κ. Κωσταντινίδης πρόσθεσε ότι  «σήμερα τιμούμε την ανδρεία, τον ηρωισμό, την αγωνιστικότητα, και την προσφορά των προγόνων μας που με την αποφασιστικότητά τους δίδαξαν τι σημαίνει αγάπη για την πατρίδα, κληροδοτώντας στη νέα γενιά την άσβεστη φλόγα για την προάσπιση των αγαθών της ελευθερίας, της πίστης και του δικαίου».

«Ο ελληνισμός θα συνεχίσει και στο μέλλον να υπερασπίζεται με αποφασιστικότητα τις αξίες αυτές που αποτελούν πυλώνες του Έθνους μας» κατέληξε ο κ. Κωσταντινίδης.

Νωρίτερα στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων από τον υφυπουργό Στάθη Κωσταντινίδη τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:54