Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 17:14

Ανακοινώσεις φορέων για τον θάνατο της Αννας Σπύρτου

Η ανακοίνωση του δημάρχου Φλώρινας Β. Γιαννάκη

Με θλίψη αποχαιρετούμε την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια Άννα Σπύρτου.

Η Άννα υπήρξε μια μαχήτρια της ζωής, με σπουδαίο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο. Αγάπησε τη Φλώρινα και προσέφερε σε πολλούς τομείς.

Στην οικογένεια και στους οικείους της εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Αιωνία η μνήμη της.

Η ανακοίνωση του βουλευτή Φλώρινας ΝΔ Στ Παπασωτηρίου

Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη την Άννα Σπύρτου, έναν Άνθρωπο και ενεργό πολίτη, μια χαρισματική μέσα στην τάξη και ευαίσθητη πανεπιστημιακή δασκάλα, που με την παρουσία της, το έργο της, το ύφος και το ήθος της χάραξε με ανεξίτηλο χρώμα τα ίχνη της στην πόλη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της

Η ανακοίνωση της ανεξάρτητης βουλευτή Φλώρινας Πέτης Πέρκα

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της συντρόφισσας Άννας Σπύρτου, Αντιπρυτάνισσας Διοικητικών Υποθέσεων & Ολιστικής Μέριμνας, Καθηγήτριας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.
Η Άννα Σπύρτου, αγωνίστηκε με θέρμη για τη διατράνωση του Πανεπιστημίου μας, συμπορεύτηκε με δεκάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μας για την υπεράσπισή του, για την έλευση του τρένου και βρέθηκε πλάι στα κινήματα και τους αγώνες του τόπου. Μια συντρόφισσα που απέδειξε, ακόμα και με τον τελευταίο της αγώνα, πως είναι τιμή να αγωνίζεσαι.
Συμπονώ και εύχομαι ολόψυχα, δύναμη και κουράγιο σε όλους και όλες που στάθηκαν στο πλευρό της.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 17:25