Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 21:36

Στην Αντιπεριφέρεια Φλώρινας η συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου

Συνάντηση με τη συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Έλενα Σώκου, είχε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

Την κα. Σώκου συνόδευε ο Βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ιωάννης Κιοσές, Σωτήρης Βόσδου και Χρήστος Μπαρδάκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού ενημερώθηκε για τα καίρια ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σημαντικές οδικές υποδομές του κάθετου οδικού άξονα «Φλώρινας – Κοζάνης» και του Οδικού Άξονα «Φλώρινας – Πρέσπας» που θα οδηγήσουν στην άρση της απομόνωσης στην οποία βρίσκεται η περιοχή, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με την υλοποίηση των αρδευτικών έργων, την τουριστική ανάπτυξη μέσω της προβολής του φυσικού τοπίου και των παραδοσιακών οικισμών, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων με την περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανικής περιοχής Φλώρινας και τη βελτίωση των μικροοικονομικών χαρακτηριστικών των κατοίκων της περιοχής από τα έργα του φυσικού αερίου,  της τηλεθέρμανσης και των υποδομών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά της η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού κατέγραψε τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και δεσμεύτηκε να τις διαβιβάσει στον Πρωθυπουργό.

Ο κος Τάσκας προσέφερε στην κα. Σώκου αναμνηστικό αγαλματίδιο με παραδοσιακή φορεσιά της περιοχής, εις ανάμνηση της συναντήσεώς τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 21:39