Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 12:10

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με την Χριστίνα Ζιώτα. Στο επίκεντρο η αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Φλώρινας

Με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φλώρινας κα Χριστίνα Ζιώτα συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία των δύο πλευρών και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και η προοπτική ανάπτυξης περαιτέρω κοινών δράσεων και εκδηλώσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκης, ο Δήμος Φλώρινας βρίσκεται διαρκώς κοντά στο έργο της Εφορείας, στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία της που ενισχύει το πολιτιστικό απόθεμα και τον μνημειακό πλούτο της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προσπάθεια αναβάθμισης του κτιρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Φλώρινας, καθώς και η ανάδειξη σημείων αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, που μπορούν να αποτελέσουν παράλληλα και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. 

Επιπρόσθετα, στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα διασυνοριακών συνεργασιών, συμμετοχών σε προγράμματα και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 12:12