Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 11:03

Η Πέτη Πέρκα στο Action24: «Το ‘σήριαλ’ με το δήθεν πόθεν έσχες Κασσελάκη είναι ‘δώρο’ προς την κυβέρνηση»

Τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου, στενού συνεργάτη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για «σκιές και συνδιαλλαγές» στον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,

σχολίασε η Βουλεύτρια Φλώρινας και Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Πέτη Πέρκα. Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε πολιτική «αλητεία», «τραμπισμό» και «λαϊκισμό».

«Το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη, το οποίο έγινε σήριαλ, έστρεψε την ατζέντα και πλέον ο κόσμος πρέπει να βλέπει τα εκατομμύρια να περνούν και να διαλέξει ή Μητσοτάκη, ως γόνο με κληρονομιά, ή Κασσελάκη, με όλα αυτά που γίνονται. Όλο αυτό είναι ‘δώρο’ για τη ΝΔ – μάλιστα βρεθήκαμε να δεχόμαστε επιθέσεις στο διαδίκτυο και παντού, συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά και τις αξίες της», υπογράμμισε η Βουλεύτρια Φλώρινας.

«Χαίρομαι πολύ που ο Κώστας Αρβανίτης (συμμετέχων στη συζήτηση και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) διαχώρισε από την αρχή τη θέση του. Παρ’ όλα αυτά, επειδή στη συνέχεια είπε πως θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του στο Ευρωκοινοβούλιο, θα ήθελα να τονίσω ότι η δουλειά στην Ευρώπη είναι άμεσα συνυφασμένη με το ήθος, τις αξίες και το πώς συμπεριφερόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις». 

Σε ό,τι αφορά την «καραμέλα», όπως χαρακτηριστικά είπε, να επιστρέψουν τις έδρες τους οι Βουλευτές της Νέας Αριστεράς που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Π. Πέρκα εξέφρασε τη λύπη της που τόσους μήνες μετά συνεχίζεται αυτή η συζήτηση, όταν το μείζον θέμα είναι ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς έχει τελειώσει. Είτε με το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», είτε με την «ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ», είτε με τις «κολυμπήθρες» και ό,τι άλλο ακούγεται από τον Πρόεδρό του. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν παραμείνει θα πρέπει να πάρουν θέση σ’ αυτό το φαινόμενο, το οποίο δεν έχει τελειωμό και δεν έχει και πάτο. Πρόκειται πλέον για μετάλλαξη, το κόμμα του κ. Κασσελάκη δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά». 

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της, η Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος «όταν μιλάει για έλεγχο προς τις πολυεθνικές, ειλικρινά μας προκαλεί. Κι αυτό, γιατί είναι εκείνος που άφησε την αισχροκέρδεια και τον πληθωρισμό της απληστίας να φτωχοποιήσει την κοινωνία και να γίνουν ακόμα πιο πλούσιες οι πολυεθνικές, τα σούπερ μάρκετ και οι πάροχοι και οι καθετοποιημένοι παραγωγοί της ενέργειας. Υπενθυμίζω ότι είναι ελάχιστα αυτά που έχουν φορολογηθεί από τα υπερκέρδη των ενεργειακών εταιρειών και των διυλιστηρίων. Η μικρή αύξηση στους μισθούς είναι κάτω από τον πληθωρισμό, άρα μηδέν, ενώ συγχρόνως δεν τιμαριθμοποιούνται οι συντελεστές φορολογίας. Και η αντίδραση του Πρωθυπουργού σε όλα αυτά είναι μια επιστολή στην κα Φον ντερ Λάιεν», ανέφερε δηκτικά. 

Δείτε εδώ το video: https://www.youtube.com/watch?v=pmMC6DxP5JY

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 11:05