Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 15:00

Συναντήσεις του προεδρείου των Αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών με την ηγεσία της αστυνομίας

με την ηγεσία της Αστυνομίας στην Περιφέρεια με την ηγεσία της Αστυνομίας στην Περιφέρεια

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Περιφερειακό Διευθυντή Τάξης Δυτ. Μακεδονίας

Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΪΤΣΗ Γεώργιο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφαλείας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένη, ενώ την 03 και 04-5-2014 συμμετείχε στις εργασίες του Διοικητικού και Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ στην Αθήνα κατά τις οποίες παρέστη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος μαζί με ανώτατους επιτελικούς αξιωματικούς.
Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Φυσικής Ηγεσίας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα ζητήματα που προέκυψαν από την ψήφιση του νόμου για την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών, το μονίμως άλυτο στεγαστικό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και η αποδυνάμωση – αποδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών με την διάθεση μεγάλου αριθμού συναδέλφων στην εξωτερική φύλαξη των Φυλακών Γρεβενών η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ανυπαρξία ουσιαστικής αστυνόμευσης για τον απλό πολίτη και την αύξηση κρουσμάτων μικροεγκληματικότητας στις περιοχές της υπαίθρου.
Αναμένουμε από τη νέα Ηγεσία να ανταποκριθεί άμεσα και θετικά σε όσα της τέθηκαν υπόψη τα οποία είναι ζητήματα όχι μόνο της Αστυνομίας αλλά και της κοινωνίας και το νέο πνεύμα συνεργασίας που φαίνεται να επιδεικνύει να μην είναι επικοινωνιακό τέχνασμα αλλά να μετουσιωθεί σύντομα σε πράξεις προς όφελος όλων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 15:07