Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 12:44

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών - Συνελήφθη 39χρονος και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας εξιχνίασαν απάτη που διαπράχθηκε σε

βάρος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου άνδρα και μιας 20χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μητρόπολη Γρεβενών, επικαλούμενος ότι είναι διευθυντής τραπεζικού καταστήματος και προφασιζόμενος επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων, προσφέρθηκε να βοηθήσει στη μεταφορά του συνόλου των χρημάτων της Μητρόπολης Γρεβενών σε ασφαλή λογαριασμό, έναντι του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ τα οποία θα έπρεπε να καταβληθούν με δύο (2) ισόποσες ταχυδρομικές επιταγές.

Η πρώτη ταχυδρομική επιταγή εισπράχθηκε από τον έναν 39χρονο σε περιοχή της Λάρισας, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας και το εισπραχθέν ποσό κατασχέθηκε και θα αποδοθεί, ενώ η δεύτερη την οποία θα εισέπραττε η 20χρονη, ακυρώθηκε.

Η 20χρονη ημεδαπή αναζητείται ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 12:51