Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 21:09

Στην σχολή Αστυφυλάκων θα στεγαστεί η αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών, ισχυρός αντίλογος στον Θ. Καρυπίδη απο τον περιφερειακό σύμβουλο Αντώνη Δασκαλόπουλο

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελου Σημανδράκου με θέμα την επίλυση του χρόνιου στεγαστικού.

 Δρομολογούνται πλέον οι λύσεις για την επίλυση του στεγαστικού  προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών με την μεταφορά της αστυνομικής διεύθυνσης στο υπό κατασκευή κτίριο  της Σχολής Αστυφυλάκων  που προοριζόταν για κοιτώνες της Σχολής Αυτό αποφασίστηκε σήμερα στην σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του αντιπεριφερειάχη Ευάγγελου Σημανδράκου παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στελεχών της περιφερειακής διεύθυνσης της αστυνομίας Περιφερειακών συμβούλων της ΠΕ Γρεβενων,  της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας, και καθορίστηκαν όλες οι διαδικασίες που θα επιταχύνουν την ολοκλήρωση του έργου.  

Η απόφαση αλλαγής χρήσης στο κτίριο της σχολής αστυφυλάκων με τους κοιτώνες που αναμένετο να φιλοξενήσει τους υποψηφίους αστυφύλακες συνάντησε την  σφοδρή αντίδραση  του περιφερειακού συμβούλου της συμπολίτευσης Αντώνη  Δακαλόπουλου, ο οποίος πρότεινε να δοθούν άλλα ανενεργά κτίρια στην αστυνομία, που βρίσκονται στην πόλη είναι σε γνώσει της δημοτικής αρχής.  

Ο Αντώνης Δασκαλόπουλος επεσήμανε ότι  χωρίς τις εστίες θα΄ναι πολύ δύσκολο στο άμεσο μέλλον να επανέλθει η  λειτουργία  της σχολής. Όπως έχει αποφασιστεί θα δοθούν δύο από τους τρεις ορόφους του υπό κατασκευή κτιρίου στην αστυνομία, και το επόμενο διάστημα θα γίνουν εργασίες ανακατασκευής του που περιλαμβάνουν  κατεδάφιση της εσωτερικής τοιχοποιίας προκειμένου οι χώροι υπνοδωματίων με τα εσωτερικά μπάνια να μετατραπούν σε χώρους γραφείων της αστυνομικής διεύθυνσης.  

Ο αντιπεριφερειαρχης Ευάγγελος Σημανδράκος με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα τονίζει ότι η διαμόρφωση του κτιρίου στο σύνολό του, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου συνολικά, θα επιτρέψει όταν οι συνθήκες στη χώρα το επιτρέψουν την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων. 

Σ. ΚΟΥΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 21:23