Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 09:51

Oι AHEPA Κοζάνης στον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών επισκέφθηκε το τμήμα   AHEPA  της Κοζάνης προκειμένου να δηλώσει την στήριξη του στην ενέργεια της Συμπαραστάτριας του Πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Σημανδράκου Ευάγγελου να ενισχύσει την βιβλιοθήκη των φυλακών συλλέγοντας βιβλία για τον σκοπό αυτό.

Αποτελεί βασική αρχή της οργάνωσης η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο γι΄ αυτό και συμφωνήσαμε να υπάρξει συνεργασία με την Π.Ε. Γρεβενών σε θέματα ευρύτερης σημασίας.

  Επίσης ανταλλάχτηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε η συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη  της Π.Ε. Γρεβενών Σημανδράκου Ευάγγελου και των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να διευκολυνθεί η προσφορά, από το τμήμα   AHEPA  της Κοζάνης, ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά σε καταλύματα της περιοχής Γρεβενών.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τα μέλη των ΑΗΕΠΑ για την πραγματοποίηση του ετήσιου Πανελλαδικού συνεδρίου των ΑΗΕΠΑ  το οποίο θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Μαΐου 2017 στην Δυτική Μακεδονία με επίκεντρο την πόλη της Κοζάνης.

Τα μέλη των ΑΗΕΠΑ επισήμαναν την σημαντικότητα αυτού του συνεδρίου για την περιοχή μας και ο κ. Σημανδράκος ανταποκρινόμενος με τη σειρά του δεσμεύτηκε στην όποια διευκόλυνση για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή του συνεδρίου.

          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                          Καψάλης Βασίλειος                                               Τράγιας Δημήτριος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 09:54