Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 12:40

Απο τις φυλακές Γρεβενών στο Κορυδαλλό ο 32χρονος Σύριος που κατηγορείται για συμμετοχή στο ISIS

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο 32χρονος Σύριος που συνελήφθη πρόσφατα από τις αστυνομικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη για συμμετοχή του στον ISIS και που μετά από απόφαση του Ανακριτή κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος.  

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών και με το που εισήλθε στο κατάστημα ξεκίνησε  απεργία πείνας. Ο διευθυντής των φυλακών Γρεβενών ενημέρωσε τον Εισαγγελέα της πόλης και ο τελευταίος με εντολή του  ζήτησε ο κρατούμενος να μεταφερθεί  άμεσα στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Σύριος που κατηγορείται ότι πολέμησε στο πλευρό του ΙSIS νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Γρεβενών και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παντελή Αλεξιάδη «αρνείται από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου το απόγευμα που εισήχθη στο νοσοκομείο την ιατρική βοήθεια και αφαιρεί αμέσως τον ορό που  τοποθετούν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό».

Οι γιατροί του νοσοκομείου μετά από τα παραπάνω ενημέρωσαν τις εισαγγελικές αρχές  ότι δεν συντρέχει λόγος  νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αφού δεν έχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα υγείας.  Τελικά μετά από συνεννόηση του διοικητή των Φυλακών και του Εισαγγελέα Γρεβενών, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 32χρονου στην Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ο κρατούμενος θα λάβει εξιτήριο την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις που έχουν γίνει θα μεταφερθεί απευθείας  στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 13:08