Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 18:50

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Γρεβενών με θέμα την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς των μοναδικών παγκοσμίως, παλαιοντολογικών ευρημάτων

στο νέο μουσειακό χώρο, στην τοπική κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Γρεβενών.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Χρήστος Πέτρου, Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης, η καθηγήτρια Παλαιοντολογίας του ΑΠΘ κ. Ευαγγελία Τσουκαλά, ο Ολλανδός Παλαιοντολόγος ειδικός στον τομέα των μαμούθ κ. Dick Mol, η Δρ. Γεωλογίας κ. Άννα Ράσιου, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Γρεβενών καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες της ομάδας υποστήριξης του έργου.

Αφού επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών μεταφοράς στα πλαίσια της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συμφωνήθηκε η ολοκλήρωση των διαδικασιών εντός του επόμενου εξαμήνου.

Κατόπιν αυτών ο Δήμος Γρεβενών με την συνεργαζόμενη επιστημονική ομάδα υλοποιεί ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και την αναγκαιότητα ανάδειξης της εξαιρετικής παλαιοντολογικής και γεωλογικής αξίας της περιοχής μας, προσελκύοντας τόσο το επιστημονικό όσο και το εκπαιδευτικό ενδιαφέρον , ενδυναμώνοντας παράλληλα το τουριστικό προϊόν του τόπου μας.

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 18:56