Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 13:02

Ξεκινά το Κτηματολόγιο για το υπόλοιπο του Νομού Γρεβενών

Συνάντηση εργασίας με τους συνεργάτες της Κοινοπραξίας «ΑΚΜΗ Σύμβουλοι Μηχανικοί- Αθανάσιος Χαριστός» που έχει αναλάβει την εκπόνηση του έργου σύνταξης Κτηματολογίου για το υπόλοιπο του Νομού είχαν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου

2018 ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης. Η συνάντηση αφορούσε στο έργο της κτηματογράφησης που ξεκινά στον Δήμο Γρεβενών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η εξέλιξη του έργου και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

Σύμφωνα με τη σύμβαση μεταξύ του αναδόχου της μελέτης «Κ.Τ. 5 - 06» και του Εθνικού Κτηματολογίου για το Νομό Γρεβενών που υπογράφηκε στις 20/12/2017, έως το φθινόπωρο του 2018 θα ξεκινήσει η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας από τους ιδιοκτήτες για τα κτηματολογικά τους στοιχεία, οπότε προβλέπεται και να λειτουργήσει το Γραφείο Κτηματογράφησης στην πόλη των Γρεβενών.

Τα οφέλη για την τοπική ανάπτυξη από την κτηματογράφηση θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς θα γίνει πλήρης καταγραφή των ιδιοκτησιών όλων των φορέων και πολιτών.

Το διάστημα που μεσολαβεί έως την έναρξη της συλλογής δηλώσεων θα προγραμματιστούν συναντήσεις και ενημερωτικές ημερίδες με όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους φορείς για την άρτια και πλήρη ενημέρωση τους.

Ταυτόχρονα οι πολίτες καλό είναι να αρχίσουν να τακτοποιούν τα έγγραφα τους που τεκμηριώνουν τις ιδιοκτησίες τους για να είναι έτοιμοι για την υποβολή της δήλωσης τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 13:04