Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 15:03

Στις Φυλακές Φελίου στα Γρεβενά ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης

 Mια πρωτόγνωρη και άκρως συμβολική κοινωνική δράση, πραγματοποίησε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος που επισκεφθηκε τις φυλακές στο Φελλί Γρεβενών.

Προσφέρθηκαν είδη ιματισμού, υγιεινής και παραδοσιακή Κοζανίτικη πίτα. Στη συνέχεια ακολούθησε μουσική εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό των φυλακών. Μια δράση που θα επαναλάβουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τη μεγάλη αποδοχή που έτυχε από όσους την έζησαν.

Να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση των φυλακών για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τα αρτοποιεία της πόλης Βαμβακά, Γεωργάκα, Κακλίδη, Καραλίγκα, Κορκά Χριστίνας, Σιδέρη Γιάννη. Ακόμη να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μονή Αναλήψεως για τα είδη ένδυσης που μας διέθεσε, τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης, για την αφιλοκερδή παραχώρηση λεωφορείου για τη μετάβαση μας στο χώρο των φυλακών και τέλος να επισημάνουμε την ολόπλευρη υποστήριξη της δράσης μας από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης.

Η κοινωνική αυτή δράση ανέδειξε ότι μπορούμε να ευαισθητοποιηθούμε ακόμα και όταν κατά περίεργο και ατυχή τρόπο ενεργοποιείται η σκοτεινή ανθρώπινη πλευρά και χαμηλώνει ο πήχης των δυνατοτήτων της ανθρώπινης υπόστασης.

Οι μουσικοί που συμμετείχαν στην αποστολή και ήταν οι πρωταγωνιστές της δράσης μας, είναι οι Κώστας Γεροκώστας, Κώστας Χόντος, Παντελής Μόσχογλου με υποστηρικτές στο σχήμα τον Νίκο Φίλιο και τον Μάρκο Τσαΐρη.

Βρεθήκαμε εκεί γιατί αγαπάμε τον άνθρωπο, γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο...

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 15:10