Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 13:14

Ο συνδυασμός 'Αλλάζουμε Πορεία' παρουσίασε τους υποψήφιους στη Π.Ε. Γρεβενών

Τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού “αλλάζουμε πορεία” ανακοίνωσε, χθες, σε εκδήλωση στα Γρεβενά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Π.Ε Γρεβενών παρουσίασε τους επιτυχημένους επαγγελματικά και καταξιωμένους κοινωνικά υποψηφίους, οι οποίοι στο σύνολο τους προσδίδουν χαρακτηριστικά πολυσυλλεκτικότητας και ανανέωσης στην πολιτική ζωή.

Οι υποψήφιοι είναι οι:

Ιωάννης Γιάτσιος, Περιστέρα Καφετζή, Ιωάννης Ντώνας, Λεωνίδας Τεντόγλου, Μαρία Τσακνάκη, Αθανάσιος Φωλίνας, Λάμπρος Χατζηζήσης και Μαρία Χατζηλιάδου.

Ο Γιώργος Κασαπίδης, αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, εξήρε την απόφαση τους να εκθέσουν τον εαυτό τους στην κοινωνία και να προσφέρουν σε μία δύσκολη συγκυρία για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα για την Π.Ε. Γρεβενών.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες των Γρεβενών να συμμετέχουν ενεργά στον όμορφο αυτόν αγώνα και να συμβάλλουν και αυτοί με τη δύναμη τους στην αλλαγή πορείας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 13:21