Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 20:58

Συναγερμός στην Δεσκάτη Γρεβενών, απο 18 rapid test τα 11 είναι θετικά. Εσπευσμένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή

Σε κατάσταση συναγερμού η Δεσκάτη Γρεβενών  μετά τα αποτελέσματα των rapid test που έγιναν αργά σήμερα το απόγευμα στην πλατεία της πόλης. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος  της πόλης Δημήτρης Κορδίλας

από τα 18 τεστ, εντοπίστηκαν 11 θετικά στον covid,  τα οποία στην συνέχεια επιβεβαιώθηκαν και από τον μοριακό έλεγχο που ακολούθησε. Σύμφωνα με αναφορές των ιδίων των πολιτών που υποβλήθηκαν σε τεστ προς το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, παρουσιάζουν και συμπτώματα όπως πυρετό βήχα και πόνους στο σώμα.

Τα αποτελέσματα έχουν θορυβήσει  όχι μόνο τον δήμαρχο της Δεσκάτης, αλλά και τους ειδικούς του ΕΟΔΥ οι οποίοι ανακοίνωσαν στην δημοτική αρχή ότι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα υπάρξουν συνεργεία του ΕΟΔΥ που θα προβούν στην μαζική  διενέργεια τεστ στον πληθυσμό της περιοχής.

Ο Δημήτρης Κορδίλας εξέφρασε την ανησυχία του για την εξέλιξη και επεσήμανε ότι η Δεσκάτη πλήρωσε το γεγονός ότι εμφανιζόταν ως ο πράσινος δήμος ελεύθερος από κορονοιό, με αποτέλεσμα το εξαήμερο από 23  έως 28 Οκτωβρίου η περιοχή να κατακλυστεί  από εκατοντάδες εκδρομείς και επισκέπτες από τη Λάρισα και την Θεσσαλονίκη  στις οποίες ίσχυαν περιοριστικά μετρα .

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 21:15