Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:12

Σήμερα η εναρξη λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γρεβενων. Επίσκεψη του Γιώργου Δασταμάνη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ.Χρήστο Τριγώνη, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Μαρτίου 2021, τον νέο σταθμό του ΚΤΕΛ Γρεβενών, λίγες ώρες πριν τεθεί και επισήμως σε πλήρη λειτουργία.

Ο κ.Δασταμάνης, αφού ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν.Γρεβενών κ.Ιωάννη Ζιάκα στους μοντέρνους και εργονομικούς χώρους των σύγχρονων εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή “Μεράς”, στην ανατολική είσοδο της πόλης, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα των καινούργιων υποδομών καθώς θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του αστικού ιστού.

Υπενθυμίζεται ότι το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό έργο, που θα δώσει ώθηση στην μετακίνηση επιβατών και στην μεταφορά αγαθών, έγινε πράξη μέσα από την πολύχρονη προσπάθεια που κατέβαλαν από κοινού Δήμος και Διοίκηση του ΚΤΕΛ ενώ αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής η οποία πλέον είναι μια πραγματικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κτίριο αποτελεί επίσης και έναν μοναδικό πόλο τουριστικής προβολής του τόπου μας αφού έχει διακοσμηθεί με όμορφες εικόνες από το περίφημο μανιτάρι των Γρεβενών οι οποίες κυριαρχούν τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. 

Κλείνοντας, ο κ.Ζιάκας τόνισε από την πλευρά του ότι το όνειρο όλων των ιδιοκτητών των Υπεραστικών Λεωφορείων Γρεβενών για έναν νέο σταθμό παίρνει από αύριο Πέμπτη 11 Μαρτίου σάρκα και οστά, ευχαριστώντας θερμά τον κ.Δασταμάνη καθώς όπως είπε υπήρξε μεγάλος αρωγός και συμπαραστάτης. 

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:17