Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 09:08

Στο αρχείο η υπόθεση του πόθεν έσχες του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση

Στο αρχείο οδηγείται η υπόθεση με το πόθεν έσχες του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση. Σύμφωνα με το Documento, ο βουλευτής δεν δήλωσε για το φορολογικό έτος του 2018 τη συμμετοχή του σε πέντε επιχειρήσεις, ενώ παρέλειψε

και μία επένδυση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η εταιρία Elite Executive Transportation Services Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, η οποία συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016 και στην οποία διαχειριστής είναι ο γιος του βουλευτή.

Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση. Το 30% της Elite Executive Trasportation ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Α.Σ., σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα.

 
 

Αν και η σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης δηλώνει τη STAGG στο κοινό πόθεν έσχες που υποβάλλει με τον κ. Τσιάρα, δεν εμφανίζει την Elite Executive Transportation, η οποία της ανήκει κατά 30%. Κι αυτό σύμφωνα με τη νομοθεσία αποτελεί σοβαρή παράλειψη.

 

Ωστόσο η δικαστικός αποφάσισε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και όχι την παραπομπή του βουλευτή.

πηγη:tvxs.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 09:12