Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 08:35

Γιγαντοοθόνη στο “Πάρκο των Μανιταριών” στήνει ο Δήμος Γρεβενών για τον τελικό με τον Τεντόγλου

Γιγαντοοθόνη στο “Πάρκο των Μανιταριών” θα στήσει το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος Γρεβενών για την μεγάλη μάχη του Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτου Τεντόγλου

στον κρίσιμο τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή δίνει τη δυνατότητα στους δημότες, που το επιθυμούν, να βρεθούν στο δροσερό περιβάλλον του Πάρκου και να παρακολουθήσουν από εκεί τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της σπουδαίας προσπάθειας του κορυφαίου μας άλτη.

Η οθόνη θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Πάρκου λίγο μετά τις 22:00, παραμένοντας σε λειτουργία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας καθώς ο τελικός, στον οποίον προκρίθηκε άνετα ο Μίλτος, αναμένεται να διεξαχθεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Φυσικά δεν ξεχνάμε την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στον χώρο.

Ραντεβού λοιπόν στο “Πάρκο των Μανιταριών” το βράδυ της Κυριακής 1 Αυγούστου για να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον συνδημότη μας Μίλτο Τεντόγλου, ευχόμενοι η καλοκαιρινή και ζεστή αυτή νύχτα να είναι ξεχωριστή για τον Μίλτο, για την πόλη μας, για την ιστορία μας!

    

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 08:38