Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 15:21

Εγκαίνια των νέων φοιτητικών εστιών στα Γρεβενά από τον πρόεδρο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Κωνσταντίνο Δέρβο

Την ικανοποίηση του για την υποδομή των νέων φοιτητικών εστιών του ΠΔΜ στα Γρεβενά, εξέφρασε κατά την διάρκεια των εγκαινίων λειτουργίας τους, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)

Κωνσταντίνος Δέρβος.

 Πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης των Γρεβενών  δυναμικότητας 67 κλινών το οποίο ανακαινίσθηκε με δαπάνες του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και ακολούθως παραχωρήθηκε στο ΠΔΜ.

Τα δωμάτια, στα οποία διαμένουν ήδη οι πρώτοι φοιτητές και φοιτήτριες περιλαμβάνουν πλήρη επίπλωση και  όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό. Οι εγκαταστάσεις της εστίας διαθέτουν  αίθουσες συμβουλευτικής-ψυχολογικής υποστήριξης, βιβλιοθήκη, αίθουσες νέων τεχνολογιών, γυμναστήριο και κοινόχρηστους χώρους αναψυχής που εξασφαλίζουν την ποιοτική καθημερινότητα των ενοίκων προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας διαμονή στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της Ακαδημαϊκής κοινότητας προς το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και το Δήμο Γρεβενών για την  υποστήριξη που προσφέρουν στο Πανεπιστήμιο, ανακοίνωσε ότι μετά από συμφωνία του ΠΔΜ με το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. «το ίδρυμα Νεολαίας θα χρηματοδοτήσει το στεγαστικό πρόγραμμα για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου  στις πόλεις της Καστοριάς και της Πτολεμαΐδας». Πρόκειται για δύο από τις πέντε πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που μέχρι στιγμής το ΠΔΜ δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει υποδομές για την στέγαση των φοιτητών του.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιάτσος ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαυϊδ, η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Καθηγήτρια Ανδρονίκη Καταραχιά, και μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας.

πηγη: ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 15:29