Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 09:56

Δήμος Γρεβενών: Διαμαρτυρία του Δημοτικού Συμβουλίου για δηλώσεις Αυγενάκη περί χιονοδρομικού

 Δήμος Γρεβενών: Ψήφισμα διαμαρτυρίας Δημοτικού Συμβουλίου για δηλώσεις Αυγενάκη περί χιονοδρομικού

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού

Πολιτισμού & Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη στην περιοχή μας και τις δημόσιες δηλώσεις του περί στρατηγικής

αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, η οποία - όπως είπε -πρoέκυψε μετά από συζητήσεις που είχε με παράγοντες των Γρεβενών, χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου, εξέδωσε το παρόν ψήφισμα με το οποίο: 

  • Διαμαρτύρεται εντόνως για την απαξιωτική αυτή συμπεριφορά του κ.Υφυπουργού προς τον Δήμο Γρεβενών διότι αγνόησε πλήρως τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο για το σοβαρό αυτό θέμα που σχετίζεται άρρηκτα με το αύριο του ορεινού μας τουρισμού. Τέτοιες υπόγειες και εν κρυπτώ ενέργειες, όχι μόνο υποδαυλίζουν και υποσκάπτουν τις συνεχείς προσπάθειες του Δήμου για το μέλλον του χιονοδρομικού αλλά ταυτόχρονα προσβάλλουν βάναυσα τον ίδιο τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατ΄επέκταση την τοπική μας κοινωνία. Ο Δήμος Γρεβενών αν και κατέχει το 52,40% των εκτάσεων του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας ούτε κλήθηκε ούτε ενημερώθηκε για αυτές τις συναντήσεις και το περιεχόμενό τους.
  • Καλούμε τον κ.Αυγενάκη να ξεκινήσει αμέσως έναν πραγματικό, ουσιαστικό και κυρίως γόνιμο διάλογο τόσο με τον Δήμο Γρεβενών όσο και με τους υπόλοιπους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, παραλείποντας από πλευράς του την επανάληψη άστοχων κινήσεων και παλαιοκομματικών τακτικών που θίγουν ευθέως τα θεσμικά και δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα του τόπου.

 

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 10:00