Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 17:36

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: "Τα Γρεβενά στο έλεος των αδέξιων δεξιών"

Η αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εσωκομματικό εμφύλιο της ΝΔ με φόντο το Χιονοδρομικό Κεντρο Βασιλίτσας. 

Η ανακοίνωση

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης εσωκομματικής πολιτικής αντιπαράθεσης, εκλεγμένων, διορισμένων και λοιπών παραγόντων της ΝΔ  Γρεβενών. 

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, αυτή ήταν και αυτή είναι η αντίληψή τους για τη εξουσία. Παραγοντισμός, ρουσφέτια, φεουδαρχισμός, τα δικά τους παιδιά. 

Ο τόπος μας έχει πληρώσει ακριβά τα τελευταία χρόνια την πολιτική εσωστρέφεια των αδέξιων δεξιών. Ο τόπος μας ερημώνει, το εισόδημα που χάνεται δεν αναπληρώνεται, το Πανεπιστήμιο σβήνει, το χιονοδρομικό υπολειτουργεί. Μετά από 20 χρόνια απραξίας, χωρίς καμία παρέμβαση στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, παρέλαβαν κατατεθημένη την ΜΠΕ και το business plan, που εγκρίθηκαν και προβλέπουν τη ριζική αναβάθμιση και την ολιστική αξιοποίηση, με έργα και υποδομές που δύναται να καταστήσουν την Βασιλίτσα, την κορωνίδα των χιονοδρομικών . Δυόμιση χρόνια τώρα οι άριστοι επιτελικοί τι κάνουν!! Θα συνεννοηθούν επιτέλους!!

Δεν περιμένουμε τίποτα  παραπάνω δυστυχώς, λίγη σοβαρότητα μόνο μήπως και περισωθεί τίποτα για τον λίγο χρόνο που τους απομένει. 

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΠΕ Γρεβενών

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 17:42