Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 16:53

Ένας σοβαρά τραυματίας απο την έκρηξη στο εργοστάσιο της Alfa Wood στα Γρεβενά

Ένας εργαζόμενος που τραυματίστηκε από την έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα ξυλείας στους Μαυραναίους Γρεβενών

μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου δέχεται τις πρώτες βοήθειες των γιατρών του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου η κατάσταση του είναι σοβαρή και γίνονται ενέργειες για την μεταφορά του στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα 28 χρόνο που την ώρα της έκρηξης εργαζόταν στην συντήρηση τμήματος του εργοστασίου. Ο κ. Θανάσης Γρηγοριάδης εκπρόσωπος της εταιρίας βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου Alfa Wood που εδρεύει στην Λάρισα, δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι μόνο ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της έκρηξης που έγινε στο τμήμα του εργοστασίου όπου λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα και ότι τα αιτία που οδήγησαν στο ατύχημα προς το παρόν δεν είναι γνωστά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική Υπηρεσία από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο όπου υπήρχαν λιπαντικά σιλικόνης  η οποία όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα από την πυροσβεστική υπηρεσία  όπου επιχείρησαν στο  σημείο με τέσσερα οχήματα και εννέα άνδρες.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις του ομίλου ALFA WOOD βρίσκονται στην Ελλάδα, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στα Γρεβενά στην Λάρισα και στο Νευροκόπι και καλύπτουν συνολικά έκταση 385.000 τ.μ., εκ των οποίων οι στεγασμένοι χώροι των εργοστασίων αποτελούν τα 71.500 τ.μ.  Η εταιρία συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες των Βαλκανίων με εξαγωγές των προϊόντων της σε πάνω από 30 χώρες.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ: Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 17:17