Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 13:01

Υπόμνημα με τα αιτήματα τους έδωσαν οι Αγρότες του μπλόκου των Γρεβενών, στην Νίκη Κεραμέως

Φωτογραφία απο Κωστας Μάρκου Φωτογραφία απο Κωστας Μάρκου

Υπόμνημα με τα αιτήματά τους έδωσαν στην υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου των Γρεβενών, κατά την διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας της ΝΔ Γρεβενών.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών ζήτησε «την προσοχή της κυβέρνησης  για τα στενά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα» αλλά κα την συνολική οικονομική και κοινωνική στήριξη της ΠΕ Γρεβενών η οποία όπως επεσήμαναν «φθίνει δημογραφικά, ερημώνει πληθυσμιακά και όσο περνά ο καιρός πτωχαίνει οικονομικά». Οι αγρότες περίμεναν την υπουργό με παραταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από τον Πολιτιστικό Κέντρο Γρεβενών όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Γρεβενών της ΝΔ . Η κ. Κεραμέως υποσχέθηκε ότι «θα μεταφέρει στον πρωθυπουργό τα ιδιαίτερα αιτήματα των αγροτών της περιοχής» υπενθύμισε ότι «εκκρεμεί η συνάντηση της 15 μελούς αντιπροσωπεία τους στο Μαξίμου» και τόνισε ότι «υπάρχει θέληση από την πλευρά της κυβέρνησης για την λύση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα».