Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 20:59

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου σε Πτολεμαΐδα Γρεβενά Σέρβια- Βελβεντό και δήμο Βοίου

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 

 

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και  για αύριο Πέμπτη    19 Ιανουαρίου  2017, κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω  των συνεχιζόμενων     δυσμενών  καιρικών συνθηκών . 

Το  8ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας,  θα λειτουργεί από την Πέμπτη 19-1-2017 μαζί   με το 7ο  Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας επί της Οδού Βασ . Όλγας 17  , έως την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από τη διαρροή νερού

ΓΡΕΒΕΝΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, ,οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΕΓ) δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΣΕΡΒΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής:

Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15π.μ. ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

ΒΟΙΟ

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο Πέμπτη 19  Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιοχές Ασκίου, Νεάπολης και Σιάτιστας θα ανοίξουν μία διδακτική ώρα αργότερα. Τα σχολεία στο Τσοτύλι και τον Πεντάλοφο δεν θα λειτουργήσουν λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλο το Δήμο. 

 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 21:06