Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 10:14

Εκλεβε ασημικά και τα πουλούσε σε γνωστό Ενεχυροδανειστήριο της Καστοριάς

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών
Χθες  τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν...

40χρονο, για διακεκριμένες κλοπές.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει περίπτερο και στην προσπάθειά του να διαφύγει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Στο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    Διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (λοστοί, κατσαβίδια, κάβουρας, σφυρί, πολυεργαλείο, φακοί, ψαλίδι, εργαλείο θραύσης – κοπής κρυστάλλων κ.α.)
•    πλήθος συσκευασιών καπνού,
•    πλήθος πακέτων τσιγάρων, 
•    γυναικεία κοσμήματα,
•    τρεις (3) αναπτήρες και
•    μικρό χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο ανωτέρω το τελευταίο δίμηνο, είχε διαπράξει άλλες επτά (7) κλοπές και πέντε (5) απόπειρες κλοπών σε περίπτερα και οικίες, στην περιοχή της Καστοριάς.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο δραστης πούλησε μέρος των κλοπιμαίων χρυσαφικών, σε 30χρονη  υπάλληλο ενεχυροδανειστηρίου, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Τα χρυσαφικά, αφού αναγνωρίσθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους,  του αποδόθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 10:34