Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 08:48

Σχηματίστηκε δικογραφία στην Καστοριά σε βάρος 43χρονου για απάτη

Χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου για απάτη.

 

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, με το πρόσχημα της πώλησης άμβυκα-καζάνι απόσταξης, κατάφερε να εξαπατήσει 44χρονο, αποσπώντας του συνολικά, κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2012 έως το Νοέμβριο του 2013, το χρηματικό ποσό των 21.000 € περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

Με αφορμή το προαναφερθέν περιστατικό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.
• Να μην πείθεσθε εύκολα σε ευκαιριακές αγορές προϊόντων που σας προτείνουν άγνωστα άτομα, ιδιαίτερα δε δίχως να δείτε πρώτα τα προϊόντα αυτά.
• Να μην πείθεστε από άγνωστους, οι οποίοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι Δημόσιας Υπηρεσίας ή άλλου φορέα για την επιδιόρθωση κάποιου τεχνικού προβλήματος, εάν δεν τους έχετε εσείς προηγουμένως καλέσει.
• Να μην πείθεστε όταν άγνωστοι σας ζητούν να καταβάλλετε χρήματα για οφειλές γνωστών ή συγγενικών προσώπων σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε καταστήματα-εταιρείες για αγορά αγαθών-προσφορά υπηρεσιών.
• Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
• Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 08:54