Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 10:01

Γιατρός του νοσοκομείου Καστοριάς: «Ο περιφερειάρχης ας βρει καμιά μάσκα για το προσωπικό και μετά παίζει το γιατρό ή και τον Ηρακλή Πουαρό»

Οι αντιδράσεις πολιτών αλλά και γιατρών στα κοινωνικά δίκτυα, μετά τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη στο mega

οτι ο ιος ξεκίνησε στην Καστοριά απο εργαζόμενο του νοσοκομείου είναι έντονες και σε κάποιες περιπτώσεις επικριτικές  έναντι του προσώπου του. 

Ο ιατρός του νοσοκομείου Καστοριάς κ. Στέφανος Μπαλταγιάννης που βρίσκεται στην πρώτη γραμμα της μάχης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον περιφερειάρχη και τα λεγόμενα του για το νοσοκομείο και την πόλη. Δείτε τι έγραψε :

«Καλά ας ασχοληθεί με το να βρει καμία μάσκα για το προσωπικό. Μετά παίζει και τον επιδημιολόγο, το γιατρό ή και τον Ηρακλή Πουαρό.

Εντάξει είναι ανεκδιήγητος και κανονικά το νοσοκομείο Καστοριάς πρέπει ν τον στείλει για συκοφαντική δυσφήμηση. Δεν έχει ενημερωθεί ούτε πως ξεκίνησαν τα κρούσματα. Ας απαντήσει αν μπορεί γιατί όλα τα κρούσματα είναι Καστοριά κ Βοιο. Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης από Καστοριά κ Βόιο και πόσοι από τη Θεσσαλονίκη? Πόσα κρούσματα έχουν τα Σέρβια, η πόλη της Κοζάνης, η Πτολεμαΐδα, ο, Βελβεντός, τα Γρεβενά,η Φλώρινα. Ποια είναι η διασπορά των κρουσμάτων στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς? Προφανώς σύμφωνα με τον “περιφερειάρχη” ο κορονοϊός δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς κ στην απομονωμένη Δαμασκηνιά των 60 κατοίκων κ όχι στην Κίνα. Ας μας πει και τι μέτρα πήρε όταν ήξερε ότι θα γυρίσει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας από Ιταλία και Ιεροσόλυμα. Πήρε κάποιο μέτρο???»

Το θεμα ανέδειξε το oladeka.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 10:11