Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:40

Επίθεση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Κασαπίδη για το διαμετακομιστικό κέντρο στην Καστοριά.

Μετά από 4 δημόσιες ερωτήσεις μου για το αν άλλαξε ο σχεδιασμός για δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στην Καστοριά από την κυβέρνηση της ΝΔ,

ακούσαμε από τον κ. Κασαπίδη να λέει στο περιφερειακό συμβούλιο: «Θα κάνουμε δύο διαμετακομιστικά, ένα στην Φλώρινα και ένα στην Καστοριά».

Κάτι σαν τα περίπτερα δηλαδή. 

Ή δεν γνωρίζει τι είναι διαμετακομιστικό κέντρο logistic ή μας κοροϊδεύει κατάμουτρα.  

Ένα διαμετακομιστικό κέντρο  χρειάζεται τουλάχιστον δρόμο, σιδηρόδρομο και αεροδρόμιο. Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σχεδιάσει διαμετακομιστικό κέντρο στην Καστοριά με την σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου με Δυτική και Ανατολική Ευρώπη μέσω Πόγραδετς, που εγκρίθηκε από το ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο και εντάχθηκε στο interreg και την ταυτόχρονη αναβάθμιση του αεροδρομίου. 

Στο ίδιο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Κασαπίδης τόνισε, ότι προκρίνει την σύνδεση Καστοριάς - Σιάτιστας (ούτε στα χαρτιά δεν υπάρχει) από αυτή της Καστοριάς - Πόγραδετς. 

Αυτή είναι και η διαφορά μας με τον κ. Κασαπίδη και την ΝΔ που εκπροσωπεί. Το δικό μας όραμα είναι να συνδεθεί η Καστοριά με την Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και το δικό τους όραμα είναι να συνδέσουν την Καστοριά με την Σιάτιστα και την Πτολεμαΐδα.

Αν νομίζουν πως μπορούν να μας εμπαίζουν είναι βαθειά νυχτωμένοι.

Με εμάς και με τους πολίτες της Καστοριάς να είναι σοβαροί.



Ολυμπία Τελιγιορίδου

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:46