Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:57

Ο Γιάννης Χατζηκυριακίδης εκλέχθηκε ως νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς

Την Παρασκευή 9-9-2022 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Καστοριάς, παρουσία του Αν. Γραμματέα του κόμματος Βασιλειάδη Γιώργου και του μέλους της ΚΕ και του Οργανωτικού Γραφείου Πολιτίδη Τάσου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε ομόφωνα ως Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς τον Γιάννη Χατζηκυριακίδη και Αναπληρώτρια Συντονίστρια την Εριφύλλη Μορφίδου.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση με εισήγηση του Αν. Γραμματέας για τις πολιτικές εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται από τις πρόσφατες εξελίξεις που αποδεικνύουν την καθεστωτική λογική του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις παρακρατικές πρακτικές των παράνομων παρακολουθήσεων και από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία.

Είναι πια κοινά κατανοητό πως υπάρχει αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής για να σταματήσει ο οικονομικός, κοινωνικός και θεσμικός κατήφορος που έχει προκαλέσει  η κυβέρνηση της ΝΔ στον τόπο μας.                                                                                            Το γραφείο τύπου

                                                                                    ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:59