Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 22:47

Πολάκης από Καστοριά: “Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι δέσμια των μεγάλων συμφερόντων”

Πολιτική εκδήλωση με καλεσμένο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς.

Ο Π. Πολάκης προσήλθε στον χώρο της εκδήλωσης  συνοδευόμενος από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιάννη Χατζηκυριακίδη.

Αμέσως μετά ακολούθησε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όπου ο Π. Πολάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις προσεχείς εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα και θα σχηματίσει προοδευτική κυβέρνηση με τα υπόλοιπα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εφικτό, θα προχωρήσει σε δεύτερες εκλογές για να ζητήσει αυτοδυναμία.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τόνισε χαρακτηριστικά ότι: ” Αυτή ήρθε για να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία, να φτιάξει ένα αυταρχικό πελατειακό κράτος, τον υποκλοπών και των παρακολουθήσεων. Να φτιάξει ένα επιτελικό κράτος που θα ελέγχει την ροή του χρήματος και να έχουν τα μέλη της παράπλευρα οφέλη από τα ντήλς που γίνονται. Μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ενεργειακή κρίση και στην επερχόμενη επισιτιστική κρίση γιατί είναι δέσμια των μεγάλων συμφερόντων”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση  ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Π.Ε Καστοριάς με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του φυσικού αερίου για το οποίο είπε ότι : “Εμείς επαναδιαπραγματευθήκαμε με τον αγωγό ΤΑΡ, που περνάει από δω για να παρέχει φυσικό αέριο και στον νομό Καστοριάς. Η Νέα Δημοκρατία, αφού το καθυστέρησε τρία χρόνια, τώρα αντί για εξόδους από τον αγωγό φτιάχνει αποθηκευτικούς χώρους για υγροποιημένο LNG που θα έρχεται με βυτιοφόρο από την Ρεβυθούσα”. 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

πηγη: https://www.kastorianiestia.gr/Δ. Ιατρίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 22:52