Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 11:40

Δήλωση Τελιγιορίδου: Θα είμαι παρούσα στις επόμενες εκλογές για τους πολίτες της Καστοριάς και την νεα γενιά"

Μετά την ανακοίνωση της μετατροπής της Καστοριάς σε μονοεδρική περιφέρεια κυκλοφορούν διάφορα fake news τοπικά ότι σκοπεύω να «μετακομίσω» εκλογικά και να διεκδικήσω σε άλλη περιφέρεια όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη την εκλογή μου.

Ενημερώνω τους ευφάνταστους «σεναριογράφους» πως εγώ είμαι Καστοριανή και η ψήφος που διεκδικώ είναι των συμπολιτών μου γιατί πιστεύω πως μπορούμε μαζί να σταματήσουμε τον κατηφορικό εφιάλτη που ζεί η Π.Ε. Καστοριάς τα τελευταία χρόνια.

Η μετατροπή της Καστοριάς σε μονοεδρική περιφέρεια επιβεβαίωσε την σκληρή πραγματικότητα που αποτυπώθηκε στην απογραφή: ο νομός μας «μικραίνει» πληθυσμιακά και κινδυνεύει να βρεθεί στο περιθώριο τις επόμενες δεκαετίες. Πιστεύω ακράδαντα ότι για την μεγάλη πλειοψηφία των Καστοριανών, ανεξάρτητα από την κομματική προτίμηση του καθενός, αυτό είναι το σημαντικό που πρέπει να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία, αλλά χωρίς καμία αναβλητικότητα και κυρίως με σοβαρότητα. Αξίζει να δώσουμε αυτήν τη μεγάλη μάχη και να αγωνιστούμε μαζί με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο.

Είμαι παρούσα εδώ, στον τόπο μας, για την νέα μας γενιά, τους ηλικιωμένους μας, για τους ανθρώπους του μόχθου και της προσπάθειας. Αξίζει για την Καστοριά μας, την Καστοριά που όλοι μας της χρωστάμε και δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 11:46