Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 17:18

Ενημερωτικές συναντήσεις της ΔΕΔΑ σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στο Άργος Ορεστικό, την Καστοριά και τα Ιωάννινα θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 έως και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, με στόχο την έγκυρη και

υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/)

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους Άργους Ορεστικού, Καστοριάς και Ιωαννίνων, καθώς και με το Επιμελητήριο Καστοριάς, είναι το εξής:

  • Τρίτη 24/1/2023 Άργος Ορεστικό
  • 17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο (Διοικητηρίου 35, 1ος όροφος) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

 

  • Τετάρτη 25/1/2023 Καστοριά
    • 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Σκαπέρδειου Δημαρχιακού Μεγάρου Καστοριάς (1ος όροφος), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

 

  • 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.    Εκδήλωση με θέμα «Κατασκευή του Δικτύου Διανομής Αερίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και συγκεκριμένα στις πόλεις της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Καστοριάς στην Αίθουσα Επιχειρηματικών Συναντήσεων ΕΒΕ Καστοριάς (Μητροπόλεως 60).

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 17:25