Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 09:41

Γ. Κασαπίδης στην Καστοριά: Πρωτογενής τομέας και υποδομές στο επίκεντρο των συζητήσεων

Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Περιφέρεια, με σκοπό να

ενημερώσει τους πολίτες για την πορεία των σημαντικών έργων, υποδομών και δράσεων που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, αλλά και να ακούσει τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», της Π.Ε Καστοριάς, επισκέφθηκε τους παρακάτω προορισμούς: Τοιχιό, Μεταμόρφωση, Φωτεινή, Πολυκάρπη, Μαυροχώρι, Σταυροπόταμο, Μελισσότοπο, Βασιλειάδα, Λιθιά και Κορησό.

Κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων, ο κ. Κασαπίδης εστίασε στα κρίσιμα έργα που είναι ορατά και σχετίζονται με τον καθαρισμό των ρεμάτων και την αντιπλημμυρική θωράκιση των Τοπικών Κοινοτήτων.   

Ταυτόχρονο ο κ. Κασαπίδης αναφέρθηκε στη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στον πρωτογενή τομέα, καθώς προχώρησε στην κατασκευή – επιδότηση ηλεκτρικών δικτύων για τον εξηλεκτρισμό εγκαταστάσεων αγροτικών εκμεταλλεύσεων φυτικής και ζωικής παραγωγής, με στόχο τη δημιουργία ανθρώπινων συνθηκών εργασίας για τους επαγγελματίες της περιοχής. 

Επίσης, στάθηκε ιδιαίτερα στις υποδομές και στα έργα αγροτικής οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς ενισχύουν την επιχειρηματικότητα της αγροτικής παραγωγής,  ενδυναμώνουν την αναπτυξιακή προοπτική της υπαίθρου και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 09:43