Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:55

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ο κ. Γεωργιάδης βήμα-βήμα διαλύει την υγειονομική ασφάλεια στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

Ας ενημερώσει κάποιος τον Υπουργό Ιδιωτικής Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και τους εγκάθετού του, πως οι δύο ΜΕΘ που λειτουργούν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας

και το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, δεν εξυπηρετούν μόνο τους ασθενείς της ΠΕ Κοζάνης, αλλά και των Γρεβενών, της Καστοριάς και της Φλώρινας. 

Ο Υπουργός οδηγεί τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σε υγειονομική ανασφάλεια, όπως αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης. Οι ΜΕΘ και στα δύο νοσοκομεία πρέπει όχι μόνο να παραμείνουν αλλά ο Υπουργός οφείλει να  στελεχωθούν άμεσα και να μην υπολειτουργούν.

 Η λειτουργία απογευματινών χειρουργείων με πληρωμή και η εμπορευματοποίηση του πόνου όσων έχουν ανάγκη περίθαλψης είναι η όψη του πιο ανάλγητου κοινωνικά προσώπου της κυβέρνησης της ΝΔ.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας αντιλαμβάνονται πλέον την προσπάθεια της κυβέρνησης να διαλύσει βήμα βήμα τις δομές δημόσιας υγείας στην περιοχή μας. 

Ο κ. Γεωργιάδης θέλει να φέρει από την πίσω πόρτα το "σχέδιο Ακτίνα",  που αποκάλυψα 5-1- 2022 και παραδέχθηκε στη συνέχεια  ο κ. Μητσοτάκης σε συνέδριο για την υγεία λέγοντας  πως η κυβέρνησή του θα το εφαρμόσει ως πιλοτικό. Σύμφωνα με αυτό τα 5 Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας θα γίνουν Κέντρα Ημερήσιας Νοσηλείας.

Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης από την Πτολεμαίδα, τόνισε πως μπορούν οι 2 ΜΕΘ να γίνουν μία "αν συμφωνήσουν." Αυτό δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Να συμφωνήσουν ποιοι; Σε μία Περιφέρεια, που με νύχια και δόντια, παλεύει να κρατήσει τον πληθυσμό της, η ΝΔ με μεθοδευμένο σχέδιο, θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Το σχέδιο απαξίωσης του δημόσιου συστήματος υγείας δεν έχει την έγκριση των πολιτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:01