Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 08:57

Ικανοποίηση για την 49η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και υπογραμμίζοντας το ρόλο της στον κλάδο παγκοσμίως. Συνολικά συμμετείχαν 87 εκθέτες

από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Κροατία και τη Φινλανδία, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη σεζόν AW24/25.

Με την επισκεψιμότητα να έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εμπορικές συναλλαγές και γνωριμίες με νέους πελάτες. Ο μεγαλύτερος αριθμός εμπορικών επισκεπτών καταγράφηκε από Αγγλία, Αμερική, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ισπανία, Ιταλία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Καναδά, Κίνα, Κουβέιτ, Λευκορωσία, Μογγολία, Νότια Κορέα, Ολλανδία,  Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία,  Σερβία, Σουηδία, Τουρκία. Οι εκθέτες εξήραν το επίπεδο των αγοραστών που ενδιαφέρθηκαν για όλα τα προσφερόμενα είδη (γούνινα ενδύματα, αξεσουάρ, γουνοδέρματα και δερμάτινα είδη). 

Το Fashion Gala Show πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή 11 γουνοποιητικών επιχειρήσεων, οι οποίες παρουσίασαν τις  τάσεις AW24/25. Ακολούθησε Cocktail Party, προς τιμή των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών.

Την 49η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς, ο Δήμος Βοΐου.

Η υποστήριξη του Enterprise Greece και η Χορηγία της SAGA FURS OYJ Auction House - στρατηγικών συνεργατών της έκθεσης - συνέβαλαν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων.

Το 2025 θα είναι χρονιά ορόσημο, αφού η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς συμπληρώνει τα 50 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια γουνοποιία. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το πλέον σύγχρονο και το μόνο πιστοποιημένο εκθεσιακό κέντρο των Βαλκανίων. H ημερομηνία της 50ης διοργάνωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 08:59