Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 14:19

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΡΚΟΣΟ Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος υπόγραψε την εκπόνηση οριστικής μελέτης για το τμήμα κόμβος Καρυδίτσας – κόμβος Αεροδρομίου προϋπολογισμού €1.343.689,22, του κάθετου άξονα Κοζάνης – Λάρισας.
Η ολοκλήρωση του αντικειμένου της σύμβασης θα γίνει σε 14 μήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, δηλαδή τον Αύγουστο του 2011.
Στη σύμβαση προβλέπεται η εκπόνηση τοπογραφικών, ηλεκτρομηχανολογικών, συγκοινωνιακών, στατικών, υδραυλικών, περιβαλλοντικών, γεωλογικών και γεωτεχνικών μελετών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας: "Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω, γίνεται ακόμη ένα βήμα ώστε να τεθεί σε τροχιά υλοποίησης ο περιφερειακός δακτύλιος Κοζάνης και να γίνει πραγματικότητα ο κεντρικός κόμβος στον οποίο διασταυρώνονται οι άξονες σύνδεσης της Δυτικής Μακεδονίας με την κεντρική και νότια Ελλάδα, καθώς επίσης με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με τη Θεσσαλονίκη και την είσοδο της χώρας από τους Κήπους του Έβρου.
Επίσης η ανάθεση αυτών ακριβώς των μελετών, αποδεικνύει περίτρανα ότι εκείνοι που το αμέσως προηγούμενο διάστημα με στεντόρεια τη φωνή μιλούσαν για ύπαρξη ολοκληρωμένων μελετών και ζητούσαν δημοπράτηση έργων, δεν έκαναν τίποτα λιγότερο από το να λαϊκίζουν με τον χειρότερο τρόπο, αναζητώντας έτσι πολιτικό σωσίβιο στα πολιτικά τους αδιέξοδα".

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 14:25