Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 18:04

Ομιλία του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στη συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης

rotarΟ Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης πραγματοποίησε στις 11 Ιουνίου την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεστίασή του στην οποία έγινε μια ομιλία – αφιέρωμα στον διαπρεπή επίκουρο καθηγητή του Μ.Ι.Τ. Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, από τον καθηγητή μαθηματικών και Γραμματέα του Ομίλου Σπύρου Γκαραβέλλα. Η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου έγινε με...

βάση την αξία της επιστημονικού του έργου που σχετίζεται με την οικονομική κρίση και όχι μόνο, του νεαρού της ηλικίας του και της αναγνώρισής του από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ο Δασκαλάκης πρέπει να αποτελεί πρότυπο για το σύγχρονο νέο που έχει όνειρα και φιλοδοξίες και θέλει να διαπρέψει στον τομέα του ανεξάρτητα των συνθηκών που συναντά.

Ακολούθησε βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο καθηγητής μιλάει σε μεγάλο συνέδριο για το επίτευγμά του ώστε οι παρευρισκόμενοι να τον γνωρίσουν και να τον ακούσουν, ενώ στη συνέχεια έγινε συζήτηση στην οποία επιλύθηκαν απορίες και διευκρινίστηκε με απλά λόγια το επίτευγμά του, δηλαδή η επίλυση του γρίφου του Νας.

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του Πρόεδρου πως η επόμενη συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου 2012 στις 9 μμ στο Εστιατόριο Πλάτανος με ροταριανά θέματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 18:07