Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 14:58

Αθαν. Κοσματόπουλος «Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

kosmatopoylosΠανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος

Τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Αντικαρκινικού Εράνου, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των δήμων και των παραρτημάτων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, στην αίθουσα συσκέψεων, της...

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο κτίριο της ΖΕΠ. Η συνάντηση σκοπό είχε τη συνεργασία και τον από κοινού σχεδιασμό μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να διεξαχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Πανελλήνιος Αντικαρκινικός 'Ερανος, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2012.

antikarkinikietairiaΟ Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος διενεργείται κάθε χρόνο από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία μετά την χορήγηση σχετικής άδειας από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Από τα έσοδά του διασφαλίζονται πόροι για τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και τη λειτουργία ξενώνων για τη φροντίδα καρκινοπαθών που βρίσκονται σε αποθεραπεία. Όπως τόνισε ο κ. Κοσματόπουλος «τα μέλη των παραρτημάτων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επιτελούν ένα πραγματικά σπουδαίο έργο με την εθελοντική δράση τους τόσο κατά τη διεξαγωγή του εράνου όσο και με τις κοινωφελείς τους δραστηριότητες καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Με το δεδομένο ότι η περιοχή μας παρουσιάζει υψηλότατα ποσοστά εμφάνισης της νόσου επιβάλλεται ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπισή της πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής»

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, Κωνσταντίνος Κυτίδης, ο αντιδήμαρχος Εορδαίας, Γιάννης Ασπράγκαθος, ο αντιδήμαρχος Βοίου, Αθανάσιος Κατσικάς, η πρόεδρος Ελένη Πατίκα και μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας του Παραρτήματος Κοζάνης. Ευχή όλων η συνάντηση να είναι η απαρχή μιας μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας, των Δήμων και των μελών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να γίνει θεσμός κάθε χρόνο η διεξαγωγή του Ελληνικού Αντικαρκινικού Εράνου, με την πραγματοποίηση παράλληλων ενημερωτικών εκδηλώσεων – ημερίδων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 15:03