Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 15:15

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή καμπάνια εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

antallagh_bibliwnΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή καμπάνια «Διαδρομές με πυξίδα την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης». Στην καμπάνια που περιλάμβανε ποικίλες δράσεις, εκατοντάδες παιδιά, ηλικίας 5-14 ετών, έπαιξαν, διασκέδασαν και αξιοποίησαν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Future Library» και το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» συνέβαλλαν στις δράσεις με αφίσες, σελιδοδείκτες, παιδικά βιβλία, δωρεά ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και με τη συμβολή εξωτερικού συνεργάτη.

Το καλοκαίρι αυτό θα μείνει αξέχαστο για τις διαδρομές στην πόλη, τα παιχνίδια με τα βιβλία, τα ζάρια, τις αφηγήσεις παραμυθιών, το παιχνίδι στο πάρκο, τον καλλωπισμό της παιδικής χαράς, την γνωριμία με ήρωες όπως ο Οδυσσέας, η Αλίκη και ο μικρός πρίγκιπας. Η βιβλιοθήκη πλημμύρισε από παιδικές φωνές και έλαμψε από παιδικά χαμόγελα.

Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 13 Ιουνίου, ολοκληρώθηκαν στις 29 Αυγούστου στη Δημοτική Χαρτοθήκη, με μία μεγάλη γιορτή ανταλλαγής βιβλίων με τίτλο «Ανταλλάσσω τη συντροφιά μου». Τόσο μεγάλη ήταν η ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους που συναντήθηκαν, γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν εκτός από βιβλία, σκέψεις και απόψεις, που η συνέχειά της δράσης και την επόμενη χρονιά θεωρείται αυτονόητη. Συνολικά 250 βιβλία άλλαξαν ιδιοκτήτη και κάποια άλλα δωρίστηκαν για να εμπλουτίσουν τα ράφια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης προς όφελος των χρηστών της.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις της και ιδιαίτερα τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια, τις γνώσεις, την έμπνευσή τους, τη διάθεση και κυρίως το χαμόγελό τους. Συμμετείχαν οι: Νικόλαος Γκιμπιρίτης, Χαρούλα Καλώτα, Άγγελος Κεραμιτζής, Αθηνά Κούτσιανου, Αναστασία Μητράγκα, Μαρία Παπαδημητρίου, Αναστασία Πάτσιου, Έλενη Χοροζίδη και τέλος η Νατάσσα Σκαφίδα που κάλυψε φωτογραφικά όλες τις εκδηλώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 15:18